ACTUEEL INZICHT EN TOEKOMSTSCENARIO'S MAKEN

Vandaag neemt u onder lastige omstandigheden beslissingen die uw resultaten van morgen bepalen. Dat vraagt om een actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. En om tools om goed onderbouwde prognoses en toekomstscenario’s te maken. Die bieden wij u. Met een volledig geïntegreerde online administratie en een overzichtelijk, gepersonaliseerd dashboard met veel functionaliteiten. Natuurlijk staan wij u graag persoonlijk en met kennis van zaken bij om u te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Voor nu en voor later.

WAAROM DRV PRO?

Waarom zou het concept DRV Pro voor u interessant kunnen zijn?

ADMINISTRATIE OP MAAT

Wij benutten de mogelijkheden van digitalisering en automatisering zo optimaal mogelijk. Hierbij zorgen wij voor de juiste bankkoppeling en koppelen we ook verschillende applicaties die u nu al gebruikt aan elkaar.

Administratie op maat
Dashboard op maat

DASHBOARD OP MAAT

DRV richt voor u een dashboard in waarop u in één oogopslag ziet welke onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben.

VAST REGISEUR

Bij DRV krijgt u één vaste contactpersoon die al uw vragen beantwoord, u helpt bij ingewikkelde vraagstukken en u wijst op eventuele stukken die nog in uw administratie ontbreken.

Vaste regisseur
Vaste prijsafspraken

VAST PRIJSAFSPRAKEN

Wij maken vooraf duidelijke prijsafspraken met u voor de dienstverlening die u afneemt. Zo staat u bij ons nooit voor verrassingen.

Wat andere ondernemers zo handig vinden aan DRV Pro


DRV heeft mijn administratie zo ingericht dat ik hier gemakkelijk belangrijke data uit kan halen. Via een dashboard zie ik in één oogopslag hoeveel ik kwijt ben aan personeel - in uren en in geld - en hoe zich dat verhoudt tot het aantal kilo’s vis dat we verkopen. Die gegevens kan ik elk moment van de dag inzien. Zo weet ik altijd waar ik sta en kan ik op tijd bijsturen. En samen met mijn adviseur ga ik maandelijks meer de diepte in om nog meer grip te krijgen op wat er beter kan. Zo helpt DRV mij als ondernemer continu aan de knoppen te draaien.” Barry Murre - Eigenaar Murko Seafood en FishXL

Op de volgende pagina leest u hoe u volledige grip krijgt op uw bedrijf én uw toekomst.