UW ADMINISTRATIE GEAUTOMATISEERD EN ZORGELOOS UITBESTEED

Om u te kunnen voorzien van actuele data, benutten wij de mogelijkheden van digitalisering en automatisering zo optimaal mogelijk. Bijvoorbeeld met de DRV Facturen App waarmee u facturen kunt scannen en goedkeuren voor betaling. Ook uitgaande facturen maakt u digitaal en worden direct geboekt. We zorgen voor een koppeling met uw bank en koppelen verschillende applicaties aan elkaar. Zo kunnen we data snel verwerken en ontsluiten naar uw dashboard.

Uw belastingaangiften en andere belangrijke documenten staan klaar in een veilige ‘kluis’, DRV Online, waar u ook uw aangiften kunt accorderen. De administratie voeren wij voor u in Exact Online, waar u zelf uiteraard toegang toe heeft. Op uw verzoek verzorgen we uw salarisadministratie. Ook daar heeft u toegang toe en vindt u de belangrijkste informatie overzichtelijk in een dashboard.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

HOE ERVAREN ANDERE ONDERNEMERS HUN GEAUTOMATISEERDE ADMINISTRATIE?

"Automatisering is de toekomst. Daarom heeft DRV voor ons een dashboard ontwikkeld om alle financiële informatie en personeelszaken in één systeem te verwerken.

Door alles direct te koppelen aan de bank en de salarisadministratie, gaan er veel handelingen vanzelf. Dat scheelt ons veel tijd. En bovendien worden onze cijfers zo veel transparanter. We weten altijd direct hoe we ervoor staan, zonder zelf diep in de cijfers te moeten duiken.”

Arjan Timmermans - Eigenaar Timmermans Verspaningstechniek BV

Wilt u meer weten over prognoses & toekomstscenario's maken?