VOLLEDIG GRIP OP UW BEDRIJF EN UW TOEKOMST

Kunt u vandaag de juiste besluiten nemen voor uw bedrijf op basis van actuele cijfers? Met een geautomatiseerde administratie en dashboard weet u altijd precies hoe u ervoor staat. Welke informatie relevant is, verschilt per bedrijf. Daarom richten wij het dashboard in op basis van uw behoefte aan inzicht. Zo ziet u in één oogopslag welke onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben.

Denk aan overzichten van de liquiditeit, de solvabiliteit of de debiteurenstand, maar ook aan uw personeelskosten en de bezettingsgraden. Zo kunt u tijdig kansen en risico’s signaleren en goed onderbouwde beslissingen nemen. Handige alerts houden u bovendien op de hoogte van afwijkende cijfers. U krijgt bijvoorbeeld signalen over uw werkkapitaal, uw debiteuren en afwijkingen van uw begroting.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

"Met de totaalaanpak van DRV kan ik simpelweg op ieder moment van de dag zien hoe we met Crossworx ervoor staan. Wanneer ik inlog zie ik verschillende dashboards die voor mij op maat zijn ingericht. Zo wil ik graag in de gaten houden hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet. Nadat de dashboards ingericht waren, kwam ik tot de conclusie dat alles er iets minder rooskleurig uitzag dan op papier. Door die dashboards zie je de werkelijkheid scherper en word je aangezet er iets mee te doen.”

John van Boesschoten - Eigenaar Crossworx

Op de volgende pagina vertellen we u over het automatiseren van uw administratie.