5. MAAK TIJD VRIJ OM TE ONDERNEMEN!

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw administratie zelf te voeren en de kosten voor derden uit te sparen. Maar waarom bent u ondernemer geworden? Waarschijnlijk niet omdat u gelukkig wordt van boekhouden. U bent ondernemer geworden om een goed idee uit te werken, uw eigen baas te zijn of omdat u goed handel kan drijven. Alle tijd die u bespaart op uw administratie kunt u besteden aan datgene waar u goed in bent en daadwerkelijk uw geld mee verdient.

Hoe zorgt u dat u meer tijd heeft voor uw onderneming?

Bij DRV maken we uw boekhouding graag zo makkelijk mogelijk voor u. Of dat nu betekent dat we u helpen uw administratieve processen efficiënt in te richten of dat we uw administratie deels of volledig uit handen nemen. Onze specialisten helpen u graag tijd te besparen (vaak al enkele uren per week) én optimaal inzicht in uw onderneming te krijgen. Daarvoor maken wij handig gebruik van de mogelijkheden van digitalisering en automatisering.

Wij zorgen voor een correcte verwerking van de facturen in uw boekhouding via Exact Online. Via dit boekhoudpakket maakt u ook gemakkelijk uw (e-)facturen. We maken een koppeling met uw bank en koppelen ook verschillende applicaties aan elkaar. Daarnaast voorzien wij u van de DRV Facturen App, waarmee u papieren facturen kunt scannen en goedkeuren voor betaling. Zo kunnen we data snel verwerken en desgewenst ontsluiten naar een overzichtelijk dashboard met waardevolle inzichten op maat gemaakt voor uw bedrijf.